Fathers Royal Love

Een bediening van Koos en Georgine Hartnack 

Evenementen

De kasteelweek Met God in Frankrijk, staat voorlopig on hold, het kasteel wordt gerenoveerd en is in 2022 niet beschikbaar.

Met God in Frankrijk

Een droomvakantie week gecombineerd met geweldig onderwijs, heerlijke worship in een grandioos kasteel in Frankrijk. Voorproefje van de bruiloft in de hemel. Een grandioos feest op een landgoed met alles wat erbij hoort, lange feestelijke tafels met heerlijke maaltijden, wijn, een verwarmd luxe zwembad. Prachtige omgeving in heerlijke natuur ondergedompeld in een sfeer van rust en een geestelijk rijk en liefdevol klimaat. Domaine Kasteel Saint-Médard-d’Excideuil ligt in het rustig gelegen Pericord ten noorden van de Dordogne. Een perfecte locatie voor huwelijken en grote feesten. Wij huren deze geweldige locatie voor een week en zullen daar een heerlijke opbouw geven naar geestelijke volwassenheid door verdiepend onderwijs, voor de ziel door heerlijke verwennerij en voor het lichaam rust. Het is een prachtige entourage, en september is een heerlijke tijd van het jaar om daar te zijn.

 Het is ongeveer 10 a 12 uur rijden, maar dan kom je ook in een heerlijke rust en adembenemende sfeer en landschap waar Koos en Georgine je hartelijk welkom heten. We hebben het hele kasteel tot onze beschikking. Vanuit het terras is er een schitterend uitzicht en s’ nachts een adembenemende sterrenhemel.

 Vrijdagavond 6 september 2019 is de inloop. De maaltijd openen we om 19.00 uur gezamenlijk. De avond begint met een kennismaking. Het weekend eindigt vrijdagmorgen de 13e september na het ontbijt.

 Sprekers

Al het onderwijs zal in het Nederlands vertaald worden, maar wordt in Engels gesproken.

De sprekers John and Ruth Filler en Stevie Mckie zullen een diepgaand onderwijs geven, het heeft nodig dat je gedoopt bent in de Heilige Geest om hen te kunnen volgen, omdat het over volwassen worden in de geest gaat, het worden als zonen en dochters van God. Het gaat om het leren instappen in je koninklijke priesterlijke functie, dat vraagt wat van ons. Genade is gratis, maar leven in datgene wat Jezus voor ons voorbestemd heeft te doen, vraagt alles van ons. In je identiteit, je bestemming komen. Worden die je bent in Gods ogen.

*John en Ruth Filler zijn van Gateway International.  http://www.gatewayintl.org/page/team

Ze zijn reizende om de zonen en dochters tot volwassenheid te brengen. Ze geven wereldwijd onderwijs wat de naties veranderd. https://youtu.be/zxwMaO8jJgo

*Stevie is een reus in de geest al is hij klein van stuk. Hij is vol van het leven achter het voorhangsel in aanwezigheid van God. Hij is iemand die regeert in Christus en een waardige zoon van God. Zie https://www.steviemckie.com/events/arise-scotland/ 

 Aanbidding
Is op dit moment nog niet in voorzien.

 De dag indeling ziet er als volgt uit: Ontbijt buffet 8.30 er is gelegenheid om buiten op het terras te ontbijten. We beginnen gezamenlijk.
Onderwijs en aanbidding van 10.00 uur tot plusminus 12.00 sessie 1
Lunch 12.30 op het terras
Na de lunch is er een 2e sessie.
Diner zal rond 18.00 uur zijn. Natuurlijk aan lange gezellige tafels buiten. Drie gangen menu.
20.00 uur aanbidding en 3e sessie. Na de sessie is er gelegenheid om na praten in de avondkoelte. Er is altijd tijd voor nachtelijk zwemmen.

 De week zal iets hebben van een geestelijk bruiloftsfeest.
Dit in het kader van de komende bruiloft van het Lam.
De Zondag zullen we het fijn vinden als iedereen spierwit gekleed gaat, dit zal een beeld zijn van het reinigen van geest, ziel en lichaam. Een diepe geestelijke toewijding aan Jezus.
De laatste dag zal in gala-stijl zijn, een feestelijke finale met een debuut: om van de trap met rode loper  te mogen afdalen terwijl er geprofeteerd wordt over je en er een geestelijk entree wordt gemaakt voor wie je bent en hoe je gekend wordt door de Vader.

 Dit indrukwekkende Chateau ligt midden op het 400 ha grote Château d’Essendiéras (https://www.youtube.com/watch?v=dpV8W6Dxy7ken stamt uit de 19e eeuw en de afgelopen tien jaar gerenoveerd. Er zijn geen andere gasten in het Chateau tijdens je verblijf. Het pand telt achttien slaapkamers waarvan een aantal met elkaar verbonden kunnen worden tot ruime familiekamers.

 Op de begane grond is een professionele keuken, diverse eetkamers, woonkamer.  Op de eerste etage zijn slaapsuites en op de tweede etage nog acht slaapkamers. In het souterrain bevindt zich een wasruimte met wasmachine en wasdroger.

Aan de noordzijde heb je een besloten binnenplaats met lange, houten tafels waar we gezamenlijk eten, meestal leent het weer er zich voor.  Aan de west- en zuidzijde is een imposant bordes, verschillende terrassen en een prieeltje. Daarnaast kun je gebruik maken van het verwarmde zwembad dat aan de voet van de tuin ligt, van de op loopafstand gelegen tennisbaan, golfbaan, trampoline, speeltuintje, vismeertjes en de waterfietsen en fiets verhuur.

In de middagen kun je de omgeving bewonderen of mooie wandelingen maken. Fiets huren of lekker zwemmen in het luxe zwembad.

 Reizen

Je moet je eigen vervoer naar het Chateau regelen.
Best fijn om samen te reizen en de kosten te delen. Dat zal naar gelang je dat wilt bekent worden wie met wie kan reizen. Met de auto is het ± 10 uur rijden, (van af Kampen) het is ongeveer 1015 Km. Brandstofverbruik (diesel) is ± 78 euro maar reken ook op kosten voor de Peage in Frankrijk (rond de 36 euro enkele reis). We adviseren je samen te reizen om de kosten te delen.

Maar je kunt ook met de bus reizen. We organiseren net als vorig jaar een bus naar het Chateau. Je vertrekt uit Nederland op vrijdag de 6e september en je wordt vrijdag de 13e weer in Nederland afgezet. De kosten zijn € 200,-. De vertrek- en aankomstplaats ligt in de buurt van Houten.

 Prijzen

Voor de gehele week inclusief de maaltijden, koffie en thee en conferentiekosten 750 euro per persoon met eigen douche/ bad en toilet in het kasteel. We hebben een aantal budget bedden, 650 euro per persoon, dan slaap je in een stapelbed. (alleen nog voor vrouwen beschikbaar) in het kasteel zelf en luxe kamers zijn 750 euro. Er is een zeer luxe kamer voor € 800,-

Daarnaast hebben we een extra huis met 2 persoonskamers 750 euro pp. Het huis is volledig voorzien van alle luxe zoals een vakantiehuis en bevind zich op het terrein van het kasteel. Alle bedden zijn voorzien van beddengoed plus een handdoeken set. Alles inclusief.

 Reservering vast te leggen, eerste aanbetaling 250,- pp (samen met je aanmelding formulier via  Hartnack@Home.nl)

Bedrag kun je storten op onze bankrekening van Stichting Fathers Royal Love, NL63INGB0008663702, BIC-code INGBNL2A.

We zullen dan je aanmelding bevestigen. In juli dient de rest van de betaling te zijn voldaan.

Voor opgave zie aanmeldingsformulier wat wordt toegestuurd bij aanmelding.

 Voor bijkomende kosten

1.We betalen iets aan de sprekers naast hun fees, dit is een waardering voor hun inzet.
Dit berekenen we echter niet door in de prijs. Maar………..!!!
Daarom halen we wel een donderdag een offer op en hopen wel dat ieder naar vermogen, en wat ze het waard vinden, ruim geven om de sprekers en worshippers te belonen. Het is dus een zaaien in wat je aan zegen ontvangt en het is aan jou wat je het waard vindt. Wie zaait, zal ook oogsten.
Een daad van volwassenheid voor het aangezicht van God.
2. Bij de maaltijd hoort een glas wijn, maar de overige drankjes en extra wijn zijn voor eigen rekening. Bij de bar 1 euro per glas wijn, of bier, 50 cent voor glas sap of fris. Graag doen we een beroep op uw eerlijkheid. We hebben om 17.00 uur ook happy Hour waar je een drankje kunt nemen.
Water komt uit de bron van het terrein zelf. Het is heerlijk! We zullen dit overvloedig neerzetten op tafel.

With God in France

A castle week combined with great teachings, great worship in a magnificent chateau in France. Foretaste of the wedding in Heaven. A great feast on an estate, dining at a banquet table with three course meal, wine, oil and water, a luxury heated swimming pool. Beautiful setting in fantastic scenery immersed in an atmosphere of rest and a spiritually rich and loving environment.

But the main thing is “Growing in Sonship”

 Domaine d’ Essendiéras in Saint-Médard-d’Excideuil is located in the quiet Pericord north of the Dordogne. A perfect location for weddings and large parties. We have rent this great location for one week. We will give an amazing opportunity in growing into spiritual maturity, by great teachings and experiences. It’s a beautiful setting, September is a lovely time of year to be in the Dordogne.

 It is approximately 10 hours drive from the Netherlands, a wonderful tranquility and breathtaking scenery and atmosphere where Koos, Georgine  and their team will give you a warm welcome and stay. With all their hearts and strength, they will host you.

The whole castle is at our disposal. Out from the terrace there is a beautiful view. At night times an amazing sky full of the stars which proclaim Gods greatness. Friday September the 6th, we start with a buffet meal, at 7 pm, as each arrives at different times. The evening begins with an introduction.
The weekend ends Friday, September 13th with a nice breakfast.

 The day format:
± 8.30 am, Breakfast buffet, there is an opportunity to have breakfast outside on the terrace
±10:00 Worship and teaching from until approximately ±12:30. The worship is provided
and education by Stevie McKie and John and Ruth Filler.
±1pm Lunch on the terrace.
We have a small session from 1.30 till 3 PM.
All afternoons after 3 PM. are free.

 There are plenty of hiking tracks and biking trails, beautiful castles and charming villages to visit in the afternoon.
± 6 pm. Dinner will be served. Of course on long banquet tables outside.
In the evening we will have teachings and worship. There is always time for a night swim
in the beautiful swimming pool

 The week will have the theme “spiritual preparation for a wedding feast”.
On Sunday we will be pleased if everyone is dressed in shining white, this will be a symbol of cleansing spirit, soul and body. A deep spiritual devotion to Jeshua. The last day the dress code will be gala-style, a festive finale with a debut: Descending the big stairs on red carpet while been prophesied over you. In this way we create a spiritual entrance, a doorway to proclaim who you are and how you are known by the Father.

 Information:

This impressive Chateau is surrounded by 400 hectares of Château d’ Essendiéras, renovated 19th century and the last decade (https://www.youtube.com/watch?v=dpV8W6Dxy7k)
There are no other guests at the Chateau during your stay. The property has eighteen bedrooms. We also have some houses on the property, each with own kitchen, bathroom and all facility.

 Traveling:

Quite nice to travel together and share the costs.
By car, it is ± 10 hours drive (from Kampen), it  is about 1015 Km.
Fuel consumption (diesel) is ± 78 euros but also count on costs Peage in France (around 36 euros )
Amsterdam to Limoges is an expensive flight about 470 euros
Flight from Amsterdam to Bordeaux is about 100 euros, but you still have to take a bus trip or travel by train.

You have to arrange your own transportation to the Chateau. We recommend you to travel together to share costs. We can give a list of people who can offer a place in the car to travel together.

For the people who are coming through Holland we organise a bus. Travelling costs € 200,- return. to France on the 6th and return on the 13th of September. Place of departure is Houten, near Utrecht.

 The price

For the entire week including meals, coffee and tea, we charge € 750, – per person. The rooms are two person rooms. The big salons with bathrooms are shared with 4 person. A room with bunk beds is 650 € pp.

Do make your reservation by returning the registration form, and a first deposit of € 250, – per person to our bank account Fathers Royal Love number NL63INGB0008663702 BIC code INGBNL2A.

(please send your registration to Hartnack@home.nl) We will confirm your registration.
Extra costs for additional charge

We have a confidence  that all cost will be solved.

 1.Therefore, there will be an offer taking on Thursday, each according to ability and what you think it is worth. To reward the speakers and worshippers and give them a royalty they deserve. This is an act of sowing and reaping in what you have received in blessings in the presence of the Lord. An act of maturity.

2. The meal includes a glass of wine, but we do charge you during the happy our time ( 5pm) and late in the evening, 1 euro a glass of wine or beer, 50 cents for glass of juice or soda.

Fresh Water comes from the well and is delicious. We will serve the water abundant.

 It will be a Wonderful week, a ones in a lifetime event.

Conferentie met Stevie en Emma Mckie op zaterdag 3 en 4 december in Nijkerk en op 10 en 11 december 2022 in Barendrecht.

Stevie is een Schot en werkt samen met Ian Clayton en anderen in the Flight school” om zonen en dochters tot volwassenheid te brengen. Hij werkt ook samen met Justin Abraham en anderen in Great Britain Conferenties

Veel ervaringen in de hemel maakt dat hij uit eigen ervaring kan spreken. Hij verdiept zich in  oude Keltische wonderwerkers, hoe zij in intimiteit met God leefden en er zulke bizarre wonderen konden gebeuren en wat Groot Brittannië veranderde. Zijn opa en oma en ouders komen uit de Welsh Revival.

Voor opgave en contact zie de mailadressen in de flyers.

Klik hier voor de flyer van de conferentie in Nijkerk.

Klik hier voor de flyer van de conferentie in Nijkerk en Barendrecht.

going deeper flyer Nijkerk
flyer going deeper Barendercht